Winterse geuren
TRUFFEL « MELANOSPORUM»
Knolselderij « als een remoulade » met truffels en kruidenolie
Fijne taart van selderij met zwarte knoflook en kwarteleitje
Sabayon met truffelsap en “rappée” van truffel
***
SINT-JAKOBSSCHELPEN
Zeg “les petites blanches” uit de baai van Saint-Brieuc
Net geschroeide schelpen & een paar jonge scheuten
Virgin saus met scheermessen & « passe pierre »
Witte boter op smaak gebracht met citroen
Om te begeleiden : Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
*“RODE POOT” LANGOUSTINE
Gegrild, “gekookt met angst” ...
Butternut & mandarijn
Bietensluier & boekweit tuile
***
*HART VAN ZWEZERIK
In Henri-Chapelle produceert de familie Charlier uitzonderlijke siropen op houtvuur
Goudbruin gebakken, knapperig
“Boskoop” appel millefeuille
Condiment van appel en walnoot
Wolkje kalfssap met cider uit plateau en Charlier stroop
***
LIJNBAARS
Walter Dubois brengt ze ons vanuit het noorden van Bretagne, vanuit Erquy, naar hier
Escalope van lijnbaars gekookt au naturel
“Bonbon” van Gillardeau oester & gekonfijte sjalot “en Meurette”
Savooiekool & sabayon met “Vincent” kruiden
Of
GEVOGELTE VAN HESBAYE
Al meer dan 20 jaar gefokt in een biologische coöperatie in de streek van Berloz
Poten lang gestoofd in een chartreuse van “pleine terre” witlof
Borst gevuld & knapperige huid
Cromesquis van ganzenlever & vinnensap met zwarte truffel
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 17€ of 9€ in plaats van het dessert
***
WINTER COLLECTIE 2025
Louca’s lekkernijen
* Grand Menu Lafarques in 5 gangen : € 104,00/persoon- Aangepaste Wijnen : €52,00/persoon
* Grand Menu Lafarques in 6 gangen : € 117,00/persoon- Aangepaste Wijnen : €60,00/persoon