Seizoensgebonden suggesties
GECUPTE OESTERS « GILLARDEAU »
De familie Gillardeau kweekt haar oesters in Bourcefranc, in het bekken van Marennes-Oléron
Op ijs : 3 stukken (€ 13,00) & 6 stukken (€ 25,00)
***
ROYAL BELGIAN CAVIAR
Al meer dan 20 jaar wordt in de buurt van Turnhout een Belgische kaviaar van kwaliteit en met respect voor het milieu geproduceerd.
Blinis van aardappel & « zure » « room »
☐ 30g (€69,00) ☐ 50g (€125,00) ☐ 125g (€265,00)
***
HAAS « A LA ROYALE »
Gebaseerd op het recept uit de Périgord van Antonin Carême en vurig verdedigd door de beroemde gastronoom Ali-Bab
De haas wordt in één stuk uitgebeend, gemarineerd en opnieuw samengesteld, gevuld met ganzenlever, cantharellen & truffels met orgaanvlees.
Na 5 dagen voorbereiding,
36 uur koken ...
Koninklijke saus met bloed
À la carte: 55€/persoon Supplement: 15€/persoon