« BLACK & WHITE »
Zwart Augus rundvlees van Misse Farm & White Truffle « Bianchetti» van Piémont
Rauw rundvlees & aardpeer
Zwarte knoflook & eerste oogst van wilde kruiden uit Côte de Drolenval
Truffel Rapée “Bianchetti
***
DE DASLOOK
Emblematische wilde plant van de Vesdervallei
Om te begeleiden: Sint-jakobsschelpen & speenvarken
Enkele jonge scheuten & sabayon met pesto van wilde look
Bard sap
Om te begeleiden: Koninklijke Belgische Kaviaar : €15.00
***
*BISQUE VAN NOORDZEEKRAB
Walter Dubois brengt ze ons uit het noorden van Bretagne, van Erquy tot hier
Fijn gepeld vlees & rouille van chorizo
Zeebaars escalope met Cotchia Belgische saffraan
Briochecrouton met kaas
***
*KALFSZWEZERIKHART & “CAROTTE DES SABLES”
Goudgeel gebakken, knapperig ...
Groenten Béarnaise van “Carotte des Sables” zonder eieren of boter
Geëmulgeerd sap
***
ZEETONG BRETONNE MET MORILLES & GELE WIJN
De filet is zacht gegaard als een Viennoise met Comté
Artisjok “poivrade” & gevulde “zitonne” pasta
Morilles & het sap van de botten in gele wijn
OF
LAMSZADEL UIT SISTERON
Van een winterhard ras, afkomstig uit de Drôme en de Provence
Langzaam gegaard en daarna gebraden op een knapperig vuurtje
Berenknoflookkorst & knapperige sjalotten
Een paar moerasbonen & tanninesap “als een Bourgondiër"
***
PROEVERIJEN GERIJPTE KAAS VAN RAUWE MELK
Supplement 17€ of 9€ in plaats van het dessert
***
WINTER COLLECTIE 2025
Lekkernijen van Louca
*Grand Menu Lafarques in 5 gangen: € 114,00/persoon
Aangespaste wijn: €56,00/persoon
* Grand Menu Lafarques in 6 gangen: € 127,00/persoon
Aangepaste wijn: €66,00/persoon